Acties

Hier kunt u informatie vinden over de acties die de TFC uitzet om het project van ds. Geert en Florien Lustig te ondersteunen. Heeft u leuke ideeën voor acties? Neem dan even contact op met Eline Bosman, of stuur een e-mail naar tfc.hartvoorfrankrijk@gmail.com!

Sinterklaasactie november 2020 – Afgerond met succes!

Na het succes van de boekettenactie rond Moederdag dit jaar willen we rond Sinterklaas opnieuw een mooie actie doen! U kunt weer een prachtig wildboeket kopen voor €20, waarvan alle winst (€9) naar de TFC gaat. Daarnaast bieden wij een heerlijk speculaaspakket van Bakker Albert aan. Dit pakket bestaat uit een halve amandelstaaf, 2 plakken speculaasbrokken, chocola- en gewone kruidnootjes. Dit pakket kost €15, en hiervan gaat de winst van €5 naar de TFC. Wat deze actie dubbel winstgevend maakt is het feit dat we een stichting bereid gevonden hebben de verdubbelaar in te zetten. Dit betekend dat alle winst verdubbeld word, en u met uw bijdrage dus écht verschil maakt! De clubs hebben intakelijsten meegekregen, en gaan hard hun best doen zoveel mogelijk pakketten te verkopen. De club met gemiddeld de meest verkochte pakketjes per persoon krijgt een leuke prijs! 

Hier is weer een betaallink om een boeket of speculaaspakket te bestellen en gelijk online te betalen: https://forms.gle/Puxhj1VchN66QtkBA. Opgeven per mail via tfc.hartvoorfrankrijk@gmail.com kan eventueel ook. In dat geval mag u bij het ophalen van het boeket of speculaaspakket contant betalen. De speculaaspakketten kunnen natuurlijk ook via de clubs besteld worden, dan loopt de betaling via hen! De actie speculaaspakketten loopt tot 28 november. De boeketten kunnen tot en met woensdag 2 december besteld worden!

De boeketten en speculaaspakketten kunnen op vrijdagavond 4 december tussen 18.30 en 20.30 uur of zaterdagochtend 5 december tussen 10.00 en 13.00 uur opgehaald worden bij de Oude Kerk in Zeist. Vergeet dan ook de inzameling van de voedselbank niet! 

Livestreamconcert Hart voor Frankrijk 21 november 2020 – terug te zien op het youtubekanaal van de kerk

Bloemenactie Moederdag – Mei 2020 afgerond

Wie wordt er niet blij van een prachtige bos met bloemen in huis? Verras daarom met Moederdag je moeder (of je oma, tante, vriendin en buurvrouw) met een prachtig veldboeket. Een veldboeket kost 20 euro. Naast dat je een prachtig boeket koopt, steun je met deze actie ook het werk van de familie Lustig in Frankrijk. Minstens de helft van het bedrag gaat naar de TFC. Opgave en betaling kunnen via dit formulier: https://forms.gle/ejWg4ffbB1sBexMz7.

Graag bestellen vóór woensdag 5 mei. 

De bloemen kunnen worden opgehaald op zaterdag 9 mei, tussen 10.00 en 14.00 uur in het Oude Centrum, bij de Oude Kerk van Zeist.