Acties

Hier kunt u informatie vinden over de lopende acties die de TFC uitzet om het project van ds. Geert en Florien Lustig te ondersteunen. Heeft u leuke ideeën voor acties? Neem dan even contact op met Dorine Dukel, of stuur een e-mail naar tfc.hartvoorfrankrijk@gmail.com!

Vrouwenuitje Vollenhoven
~ D.V. zaterdagochtend 3 juni ~

Op D.V. zaterdagochtend 3 juni van 10.00 tot 12.00 uur aanstaande organiseert de TFC een vrouwenuitje op Landgoed Vollenhoven te De Bilt ten behoeve van het werk van de familie Lustig in Frankrijk. Het uitje biedt de unieke gelegenheid om een kijkje te nemen op het mooie Landgoed Vollenhoven. 

Tijdens het uitje leidt Heleen Eilander ons rond in de monumentale moestuin en de pluktuin. Aansluitend mag je een mooi boeket plukken in de pluktuin en aan een vaas hebben wij al voor je gedacht. Het uitje wordt afgesloten onder het genot van een verse koffie of thee met gebak naar keuze. Uiteraard is er ruim tijd om ook even met elkaar bij te praten.

Het uitje is leuk om cadeau te geven met Moederdag, voor een verjaardag, als bedankje of gewoon zomaar. Bestel een cadeaubon via dit bestelformulier voor slechts € 29,50 voor dit unieke en samenbindende uitje en maak jezelf, je (overgroot)oma, (schoon)moeder, (schoon)dochter, tante, vrouw, vriendin of buurvrouw reuzeblij.

Wij hopen je te zien op D.V. zaterdagochtend 3 juni. Tot dan!

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mailen kan naar tfc.hartvoorfrankrijk@gmail.com.